Oldal kiválasztása

Vászontáskán

A természet arcai

Támogasd munkánkat egyszeri 5000 forintos adománnyal, és mi megajándékozunk egy gyönyörű greenpeace-es biopamut vászontáskával, amivel a hazai védett állatokat népszerűsítheted!

Bolygónkat milliárdnyi csodálatos lény népesít be. Sokféleségük éltet és gyönyörködtet minket. Megvédeni az élővilágot azt jelenti, hogy megvédjük magát az életet, hiszen a növények és állatok sokasága lát el minket is élelemmel, ruházattal, építőanyagokkal, gyógyszerekkel és tiszta levegővel.

Sajnos a világ szárazföldi területeinek 75%-át már teljesen átalakította az ember. Állítsuk meg együtt ezt a mérhetetlen pusztítást! Kérjük, támogasd te is a biodiverzitás védelmében végzett munkánkat.

Új biopamut vászontáskáinkkal te is népszerűsítheted a hazánkban élő védett állatokat.  Amennyiben MOST csatlakozol adományozóink közé, megajándékozunk egy általad választott vászontáskával!

Tedd bele a magadét!

Egyetlen döntéssel többszörösen is jót teszel:

  • népszerűsíted a hazai védett állatokat,
  • a műanyaghasználatodat is csökkentheted, és a klímaválság ellen is teszel,
  • adományoddal a mi hosszú távú munkánkat támogatod, Magyarország és az egész bolygónk védelme, sokszínűségének megőrzése érdekében.
Kedves Támogatóink! Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a december 14-ig beérkezett támogatások esetén tudjuk még karácsony előtt postázni a vászontáskákat, ezt követően már csak jövőre fog megérkezni a csomag.

Miért támogassam a kampányt?

Valójában a fennmaradásunk függ attól, hogy sikerül-e megőriznünk mindazt, ami a természetből még megmaradt. Ahhoz, hogy elkerüljük a közelgő ökológiai összeomlást, azonnal cselekednünk kell! 

A saját életed érdekében is fontos a sokféleség védelme. Hiszen minél nagyobb a sokféleség, az élővilág változatossága, annál nagyobb esély van arra, hogy betegségek, fertőzések, járványok gyógyszereit, problémák megoldását és ellenszereit a természetben megtaláljuk.

Ételed érdekében sem mindegy. Az éléskamránk tartalmára a beporzó rovarok számának csökkenése drámai hatással van. Tudod, globálisan átlagosan minden harmadik falat ételt a beporzó élőlényeknek köszönhetjük!