Támogatás – A természet arcai

Delfinek a tengerben - támogatói oldal borító - Greenpeace

  • Adományoddal hosszú távú munkánkat támogatod Magyarország és az egész bolygónk védelme, sokszínűségének megőrzése érdekében,
  • A greenpeace-es ajándékokkal csökkentheted a műanyagfogyasztásod, így a klímaválság ellen is teszel,
  • A vászontáskát és a szütyőket hulladékmentes ajándékcsomagolásra is használhatod.

A vászontáskák és -zsákok biopamutból, a pólók ökotextilből készültek.

Miért támogassam a kampányt?

Valójában a fennmaradásunk függ attól, hogy sikerül-e megőriznünk mindazt, ami a természetből még megmaradt. Ahhoz, hogy elkerüljük a közelgő ökológiai összeomlást, azonnal cselekednünk kell!

A saját életed érdekében is fontos a sokféleség védelme. Hiszen minél nagyobb a sokféleség, az élővilág változatossága, annál nagyobb esély van arra, hogy betegségek, fertőzések, járványok gyógyszereit, problémák megoldását és ellenszereit a természetben megtaláljuk.

Ételed érdekében sem mindegy. Az éléskamránk tartalmára a beporzó rovarok számának csökkenése drámai hatással van. Tudod, globálisan átlagosan minden harmadik falat ételt a beporzó élőlényeknek köszönhetjük!


A Greenpeace Magyarország Egyesület etikus adománygyűjtő szervezet.


Bolygónkat milliárdnyi csodálatos lény népesít be. Sokféleségük éltet és gyönyörködtet minket. Megvédeni az élővilágot azt jelenti, hogy megvédjük magát az életet, hiszen a növények és állatok sokasága lát el minket is élelemmel, ruházattal, építőanyagokkal, gyógyszerekkel és tiszta levegővel.

Sajnos a világ szárazföldi területeinek 75%-át már teljesen átalakította az ember. Állítsuk meg együtt ezt a mérhetetlen pusztítást! Kérjük, támogasd te is a biodiverzitás védelmében végzett munkánkat.

Új biopamut vászontáskáinkkal te is népszerűsítheted a hazánkban élő védett állatokat.  Amennyiben MOST csatlakozol adományozóink közé, megajándékozunk egy általad választott vászontáskával vagy vászonzsákkal!


Scroll to Top