Help Greenpeace Protect the Planet
Please donate today

Greenpeace Hungary is a financially and politically independent environmental organisation. We accept no corporate or governmental donations so we can maintain a much needed independent voice. However it means we rely on individual supporters like you to fund our work.

We in the Hungarian Greenpeace Office are working towards the vision that our country’s soil, air and water must be clean; everyone must have access to clean and cheap renewable energy and healthy, pesticide-free food; and our towns and cities should be full of green areas and have clean air.

Your contribution helps towards making Hungary and the world a cleaner and healthier place. Thank you!

Greenpeace Hungary is an ethical fundraising organisation.

A támogatás más módjai

Átutalás

Bankszámlaszámunk: 16200106-11676287

Kérjük, hogy a megjegyzés rovatban tüntesd fel címed, hogy megköszönhessük adományod, és hogy a jövőben további információkat küldhessünk.

Adó 1%

Elérkezett az adó 1% felajánlásának ideje. Kérünk, gondolj ránk, és tegyük együtt élhetőbbé a világot!

Adószámunk: 18178883-1-42

Észrevétel

Ha bármilyen észrevételed, kérdésed van, kérünk, jelezd támogatói kapcsolattartó kollégáinknak a gro.e1624053402caepn1624053402eerg@1624053402uh.sa1624053402tagom1624053402at1624053402 címen, vagy a +36 20 233 3504 telefonszámon.

Ez egy biztonságos weboldal.

A tranzakciódat az Adyen nevű nemzetközi pénzügyi szolgáltató fogja feldolgozni, amely szolgáltató tevékenységére a nemzetközi pénzintézetekre vonatkozó szigorú szabályok vonatkoznak. Amint a következő oldalon kitöltöd az adataidat, a bankkártyádról automatikusan elindul a támogatásod. A Greenpeace a kártyád adatai közül kizárólag a kártya típusához, a kártyaszám utolsó 4 számjegyéhez, illetve a lejárati dátumhoz fér hozzá. Ezeken kívül semmilyen más kártyaadatról, sem pedig a kártyád mögött álló számla adatairól nem szerez semmilyen formában tudomást, azokba betekintést nem nyerhet.

Ha többet szeretnél tudni adatvédelmünkről, nézd meg az adatkezelési tájékoztatónkat.