Segíts megmenteni a Földet! Adományozz még ma.

Támogatás egészség - Greenpeace borító

Az étel maga az élet. Jó ételt enni boldogság. De nem mindegy, mit eszel! A nagyüzemi gazdálkodásból származó élelmiszerek veszélyes, egészségre ártalmas vegyszermaradványokat tartalmazhatnak, melyekre a kisgyermekek és a várandós nők a legérzékenyebbek.

A mérgező növényvédőszerek, a hatalmas monokultúrákban való termesztés, a húsgyáraknak nevezhető állattartó telepek, a műtrágyázás, a folyók és a patakok elszennyezése, mind velejárói a nagyüzemi gazdálkodásnak, ahogyan a klímaváltozás felgyorsulása és a vadon élő állatok kihalása is.

Változtassunk ezen együtt! A Greenpeace Magyarországnál azért dolgozunk, hogy mindannyian helyi ökogazdálkodásból származó, egészséges és vegyszermentes élelmiszerekhez juthassunk. Szeretnénk, ha a nagyüzemi gazdálkodást az ökológiai gazdálkodás váltaná fel.

Támogasd a munkánkat!

A Greenpeace Magyarország Egyesület etikus adománygyűjtő szervezet.

A támogatás más módja

• Bankszámlaszámunk: 16200106-11676287

A rendszeres adományozásról

Rendszeres adományozás választása esetén felhatalmazást adsz nekünk arra, hogy a szigorú biztonsági követelménynek megfelelő fizetési szolgáltatónkon keresztül havi rendszerességgel, az általad beállított összeget levonjuk a bankkártyádról. Ez egy biztonságos folyamat, jelenleg is több ezer ember támogat minket ezzel a módszerrel itthon és a világ számos más országában. További információ a rendszeres adományozásról elérhető ide kattintva.