Segíts megvédeni a Földet!
Adományozz még ma.

Az étel maga az élet. Jó ételt enni boldogság. De nem mindegy, mit eszel! A nagyüzemi gazdálkodásból származó élelmiszerek veszélyes, egészségre ártalmas vegyszermaradványokat tartalmazhatnak, melyekre a kisgyermekek és a várandós nők a legérzékenyebbek.

A mérgező növényvédőszerek, a hatalmas monokultúrákban való termesztés, a húsgyáraknak nevezhető állattartó telepek, a műtrágyázás, a folyók és a patakok elszennyezése, mind velejárói a nagyüzemi gazdálkodásnak, ahogyan a klímaváltozás felgyorsulása és a vadon élő állatok kihalása is.

Változtassunk ezen együtt! A Greenpeace Magyarországnál azért dolgozunk, hogy mindannyian helyi ökogazdálkodásból származó, egészséges és vegyszermentes élelmiszerekhez juthassunk. Szeretnénk, ha a nagyüzemi gazdálkodást az ökológiai gazdálkodás váltaná fel.

Támogasd a munkánkat!

A Greenpeace Magyarország Egyesület etikus adománygyűjtő szervezet.

A támogatás más módjai

Átutalás

Bankszámlaszámunk: 16200106-11676287

Kérjük, hogy a megjegyzés rovatban tüntesd fel címed, hogy megköszönhessük adományod, és hogy a jövőben további információkat küldhessünk.

Adó 1%

Elérkezett az adó 1% felajánlásának ideje. Kérünk, gondolj ránk, és tegyük együtt élhetőbbé a világot!

Adószámunk: 18178883-1-42

Észrevétel

Ha bármilyen észrevételed, kérdésed van, kérünk, jelezd támogatói kapcsolattartó kollégáinknak a gro.e1638859051caepn1638859051eerg@1638859051uh.sa1638859051tagom1638859051at1638859051 címen, vagy a +36 20 233 3504 telefonszámon.

Ez egy biztonságos weboldal.

A tranzakciódat az Adyen nevű nemzetközi pénzügyi szolgáltató fogja feldolgozni, amely szolgáltató tevékenységére a nemzetközi pénzintézetekre vonatkozó szigorú szabályok vonatkoznak. Amint a következő oldalon kitöltöd az adataidat, a bankkártyádról automatikusan elindul a támogatásod. A Greenpeace a kártyád adatai közül kizárólag a kártya típusához, a kártyaszám utolsó 4 számjegyéhez, illetve a lejárati dátumhoz fér hozzá. Ezeken kívül semmilyen más kártyaadatról, sem pedig a kártyád mögött álló számla adatairól nem szerez semmilyen formában tudomást, azokba betekintést nem nyerhet.

Ha többet szeretnél tudni adatvédelmünkről, nézd meg az adatkezelési tájékoztatónkat.

Rendszeres adományozás

A rendszeres adományozással kapcsolatos tudnivalókat, feltételeket ide kattintva tudod elolvasni.