Segíts megmenteni a Földet! Adományozz még ma.

Támogatás - Energia - Greenpeace borító

Hőhullámok, áradások, pusztító viharok vagy éppen aszály, olvadó gleccserek – klímánk az emberi tevékenység hatására drámaian átalakul. Ha nem teszünk ellene most, akkor az évszázad végére katasztrofális következményekkel kell szembenéznünk. A szennyező fosszilis energiáról át kell állnunk megújuló forrásokra.

Lehetséges 100%-ban tiszta és biztonságos megújuló energiával ellátni a világot! A Greenpeace azon dolgozik, hogy ez meg is valósuljon. A világban már zajlik a megújuló energiaforrások forradalma, Magyarország egyelőre azonban alig használja ezeket. Célunk, hogy a megújuló energiák minden magyar háztartás számára elérhetőek legyenek.

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet. Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól, és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Tegyél te is azért, hogy Magyarország és a világ egy tisztább és egészségesebb hely legyen. Köszönjük!


A Greenpeace Magyarország Egyesület etikus adománygyűjtő szervezet.


A támogatás más módja

  • Bankszámlaszámunk: 16200106-11676287
  • IBAN: HU52 1620 0106 1167 6287 0000 0000
  • BIC: HBWEHUHB
  • Bank: MAGNET Bank Központi fiók, Andrássy út 98, 1062 Budapest

A rendszeres adományozásról

Rendszeres adományozás választása esetén felhatalmazást adsz nekünk arra, hogy a szigorú biztonsági követelménynek megfelelő fizetési szolgáltatónkon keresztül havi rendszerességgel, az általad beállított összeget levonjuk a bankkártyádról. Ez egy biztonságos folyamat, jelenleg is több ezer ember támogat minket ezzel a módszerrel itthon és a világ számos más országában. További információ a rendszeres adományozásról elérhető ide kattintva.


Scroll to Top