Együtt az erdőkért!
Adományozz még ma.

Az erdők nélkülözhetetlenek az élethez. Ezek a felbecsülhetetlen értékű természeti kincseink védelmet biztosítanak a klíma- és ökológiai katasztrófa ellen. Erdeink megszámlálhatatlanul sok fajnak adnak otthont, és megvédenek minket számos betegség terjedésétől.

A világ erdei és más ökoszisztémái azonban folyamatosan pusztulnak. Egyre nagyobb erdőterületek esnek áldozatul a fenntarthatatlan fogyasztási szokásainknak. Az elpusztított erdők helyét a hús- és tejelőmarha-tenyésztés, takarmánynak való szójatermesztés, kakaó- vagy olajpálmaültetvények, illetve a papírgyártáshoz szükséges fakitermelés veszi át.

Mi, a Greenpeace-nél azért dolgozunk, hogy véget vessünk a mértéktelen erdőirtásnak a világ minden táján, a lengyel Białowieża-erdőtől és a romániai fenyvesektől Amazónián át Afrika és Ázsia erdejeiig. Támogatásoddal az erdők védelméért végzett munkánkat segítheted.

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet. Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól, és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

A Greenpeace Magyarország etikus adománygyűjtő szervezet.

A támogatás más módjai

Átutalás

Bankszámlaszámunk: 16200106-11676287

Kérjük, hogy a megjegyzés rovatban tüntesd fel címed, hogy megköszönhessük adományod, és hogy a jövőben további információkat küldhessünk.

Adó 1%

Elérkezett az adó 1% felajánlásának ideje. Kérünk, gondolj ránk, és tegyük együtt élhetőbbé a világot!

Adószámunk: 18178883-1-42

Észrevétel

Ha bármilyen észrevételed, kérdésed van, kérünk, jelezd támogatói kapcsolattartó kollégáinknak a gro.e1660926530caepn1660926530eerg@1660926530uh.sa1660926530tagom1660926530at1660926530 címen, vagy a +36 1 392 7590 telefonszámon.

Ez egy biztonságos weboldal.

A tranzakciódat az Adyen nevű nemzetközi pénzügyi szolgáltató fogja feldolgozni, amely szolgáltató tevékenységére a nemzetközi pénzintézetekre vonatkozó szigorú szabályok vonatkoznak. Amint kitöltöd az adataidat, a bankkártyádról automatikusan elindul a támogatásod. A Greenpeace a kártyád adatai közül kizárólag a kártya típusához, a kártyaszám utolsó 4 számjegyéhez, illetve a lejárati dátumhoz fér hozzá. Ezeken kívül semmilyen más kártyaadatról, sem pedig a kártyád mögött álló számla adatairól nem szerez semmilyen formában tudomást, azokba betekintést nem nyerhet.

Ha többet szeretnél tudni adatvédelmünkről, nézd meg az adatkezelési tájékoztatónkat.

Rendszeres adományozás

A rendszeres adományozással kapcsolatos tudnivalókat, feltételeket ide kattintva tudod elolvasni.