Együtt az erdőkért! Adományozz még ma.

Erdők - támogatói oldal borító - Greenpeace

Az erdők nélkülözhetetlenek az élethez. Ezek a felbecsülhetetlen értékű természeti kincseink védelmet biztosítanak a klíma- és ökológiai katasztrófa ellen. Erdeink megszámlálhatatlanul sok fajnak adnak otthont, és megvédenek minket számos betegség terjedésétől.

A világ erdei és más ökoszisztémái azonban folyamatosan pusztulnak. Egyre nagyobb erdőterületek esnek áldozatul a fenntarthatatlan fogyasztási szokásainknak. Az elpusztított erdők helyét a hús- és tejelőmarha-tenyésztés, takarmánynak való szójatermesztés, kakaó- vagy olajpálmaültetvények, illetve a papírgyártáshoz szükséges fakitermelés veszi át.

Mi, a Greenpeace-nél azért dolgozunk, hogy véget vessünk a mértéktelen erdőirtásnak a világ minden táján, a lengyel Białowieża-erdőtől és a romániai fenyvesektől Amazónián át Afrika és Ázsia erdejeiig. Támogatásoddal az erdők védelméért végzett munkánkat segítheted.

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet. Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól, és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!


A Greenpeace Magyarország Egyesület etikus adománygyűjtő szervezet.


A támogatás más módja

  • Bankszámlaszámunk: 16200106-11676287
  • IBAN: HU52 1620 0106 1167 6287 0000 0000
  • BIC: HBWEHUHB
  • Bank: MAGNET Bank Központi fiók, Andrássy út 98, 1062 Budapest

A rendszeres adományozásról

Rendszeres adományozás választása esetén felhatalmazást adsz nekünk arra, hogy a szigorú biztonsági követelménynek megfelelő fizetési szolgáltatónkon keresztül havi rendszerességgel, az általad beállított összeget levonjuk a bankkártyádról. Ez egy biztonságos folyamat, jelenleg is több ezer ember támogat minket ezzel a módszerrel itthon és a világ számos más országában. További információ a rendszeres adományozásról elérhető ide kattintva.


Scroll to Top