Klímavészhelyzetben vagyunk. Cselekedjünk eszerint!

Erdőtüzek Candeiras do Jamari-ban, Amazonas - Második átrepülés (2019)Queimadas na Amazônia - Segundo Sobrevôo (2019)

Vészhelyzet van. Klíma- és ökológiai vészhelyzet. A tét az emberi civilizáció, és benne országunk fennmaradása.

Egyre többen vagyunk, akik már felfogtuk: nem élhetünk tovább úgy, ahogy eddig. Nem várunk tovább másra, kezünkbe vesszük a sorsunkat. Nem ijedünk meg a félelmetes helyzetektől, mert tudjuk, hogy sokan számítanak ránk, és tudjuk, hogy mi is sokakra számíthatunk.

Kérjük, támogasd munkánkat – ez is egy olyan lépés, amellyel még tovább erősíthetjük egymást! Mi ugyanis nem fogadunk el semmilyen anyagi támogatást sem vállalatoktól, sem kormányoktól. Kizárólag olyan magánszemélyek adományaiból működünk, mint amilyen te vagy mi is vagyunk. Ez garantálja a függetlenségünket.


A Greenpeace Magyarország Egyesület etikus adománygyűjtő szervezet.


A támogatás más módja

  • Bankszámlaszámunk: 16200106-11676287
  • IBAN: HU52 1620 0106 1167 6287 0000 0000
  • BIC: HBWEHUHB
  • Bank: MAGNET Bank Központi fiók, Andrássy út 98, 1062 Budapest

A rendszeres adományozásról

Rendszeres adományozás választása esetén felhatalmazást adsz nekünk arra, hogy a szigorú biztonsági követelménynek megfelelő fizetési szolgáltatónkon keresztül havi rendszerességgel, az általad beállított összeget levonjuk a bankkártyádról. Ez egy biztonságos folyamat, jelenleg is több ezer ember támogat minket ezzel a módszerrel itthon és a világ számos más országában. További információ a rendszeres adományozásról elérhető ide kattintva.


Scroll to Top