Vessünk véget együtt az eldobható kultúrának!

Mérések - támogatói oldal borító - Greenpeace

Rendszeresen végzünk méréseket a vízben, a talajban, a levegőben. Legutóbbi vizsgálatunk – mellyel egy független laboratóriumot bíztunk meg – mikroműanyagot mutatott ki a Dunában és a budapesti csapvízben is. Korábbi felmérések már a palackozott ásványvízben is kimutatták a műanyag részecskéket.

A mi célunk az, hogy Magyarország végre búcsút mondjon az egyszer használatos műanyagoknak – és helyettük a sokszor használatos termékeket és a betétdíjas rendszereket hozzák vissza.

Segítsd adományoddal a Greenpeace munkáját: tegyünk együtt a tiszta, takarékos és fenntartható gazdaságra való átállásért! Köszönjük!

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet. Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól, és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!


A Greenpeace Magyarország Egyesület etikus adománygyűjtő szervezet.


A támogatás más módja

  • Bankszámlaszámunk: 16200106-11676287
  • IBAN: HU52 1620 0106 1167 6287 0000 0000
  • BIC: HBWEHUHB
  • Bank: MAGNET Bank Központi fiók, Andrássy út 98, 1062 Budapest

A rendszeres adományozásról

Rendszeres adományozás választása esetén felhatalmazást adsz nekünk arra, hogy a szigorú biztonsági követelménynek megfelelő fizetési szolgáltatónkon keresztül havi rendszerességgel, az általad beállított összeget levonjuk a bankkártyádról. Ez egy biztonságos folyamat, jelenleg is több ezer ember támogat minket ezzel a módszerrel itthon és a világ számos más országában. További információ a rendszeres adományozásról elérhető ide kattintva.


Scroll to Top