TISZTA LEVEGŐT! Támogasd munkánkat.

Tiszta levegőt! Greenpeace akció a szabadságszobor tetején

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet.Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól, és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Magyarországon körülbelül 13 ezer ember idő előtti haláláért felel évente a folyamatosan szennyezett levegő. Ezzel hazánk lakosságarányosan a 2. legrosszabb helyen áll az Európai Unióban. Évek óta sem a kormányzat, sem a városvezetők nem mernek érdemi lépéseket hozni:

  • megálljt parancsolni a nyugat-európai nagyvárosokból kitiltott szennyező dízeljárművek áradatának;
  • segíteni a szennyező, korszerűtlen fűtések modernizálását;
  • tenni az illegális otthoni hulladékégetés ellen.

Változást akarunk! A tiszta levegőt óvó városvezetőkre van szükség, akik védik a városlakók, gyermekeink, mindannyiunk egészségét!

Tegyél te is azért, hogy Budapesten és országszerte tisztább legyen a levegő! Támogasd a Tiszta Levegő-programunkat, és segítsd, hogy levegőszennyezettségi méréseket végezhessünk!


A Greenpeace Magyarország Egyesület etikus adománygyűjtő szervezet.


A támogatás más módja

  • Bankszámlaszámunk: 16200106-11676287
  • IBAN: HU52 1620 0106 1167 6287 0000 0000
  • BIC: HBWEHUHB
  • Bank: MAGNET Bank Központi fiók, Andrássy út 98, 1062 Budapest

A rendszeres adományozásról

Rendszeres adományozás választása esetén felhatalmazást adsz nekünk arra, hogy a szigorú biztonsági követelménynek megfelelő fizetési szolgáltatónkon keresztül havi rendszerességgel, az általad beállított összeget levonjuk a bankkártyádról. Ez egy biztonságos folyamat, jelenleg is több ezer ember támogat minket ezzel a módszerrel itthon és a világ számos más országában. További információ a rendszeres adományozásról elérhető ide kattintva.


Scroll to Top