TISZTA LEVEGŐT!
Támogasd munkánkat

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet.Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól, és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Magyarországon körülbelül 13 ezer ember idő előtti haláláért felel évente a folyamatosan szennyezett levegő. Ezzel hazánk lakosságarányosan a 2. legrosszabb helyen áll az Európai Unióban. Évek óta sem a kormányzat, sem a városvezetők nem mernek érdemi lépéseket hozni:

• megálljt parancsolni a nyugat-európai nagyvárosokból kitiltott szennyező dízeljárművek áradatának;
  • segíteni a szennyező, korszerűtlen fűtések modernizálását;
  • tenni az illegális otthoni hulladékégetés ellen.

Változást akarunk! A tiszta levegőt óvó városvezetőkre van szükség, akik védik a városlakók, gyermekeink, mindannyiunk egészségét!

Tegyél te is azért, hogy Budapesten és országszerte tisztább legyen a levegő! Támogasd a Tiszta Levegő-programunkat, és segítsd, hogy levegőszennyezettségi méréseket végezhessünk!

A Greenpeace Magyarország Egyesület etikus adománygyűjtő szervezet.

A támogatás más módjai

Átutalás

Bankszámlaszámunk: 16200106-11676287

Kérjük, hogy a megjegyzés rovatban tüntesd fel címed, hogy megköszönhessük adományod, és hogy a jövőben további információkat küldhessünk.

Adó 1%

Elérkezett az adó 1% felajánlásának ideje. Kérünk, gondolj ránk, és tegyük együtt élhetőbbé a világot!

Adószámunk: 18178883-1-42

Észrevétel

Ha bármilyen észrevételed, kérdésed van, kérünk, jelezd támogatói kapcsolattartó kollégáinknak a gro.e1660624250caepn1660624250eerg@1660624250uh.sa1660624250tagom1660624250at1660624250 címen, vagy a +36 1 392 7590 telefonszámon.

Ez egy biztonságos weboldal.

A tranzakciódat az Adyen nevű nemzetközi pénzügyi szolgáltató fogja feldolgozni, amely szolgáltató tevékenységére a nemzetközi pénzintézetekre vonatkozó szigorú szabályok vonatkoznak. Amint kitöltöd az adataidat, a bankkártyádról automatikusan elindul a támogatásod. A Greenpeace a kártyád adatai közül kizárólag a kártya típusához, a kártyaszám utolsó 4 számjegyéhez, illetve a lejárati dátumhoz fér hozzá. Ezeken kívül semmilyen más kártyaadatról, sem pedig a kártyád mögött álló számla adatairól nem szerez semmilyen formában tudomást, azokba betekintést nem nyerhet.

Ha többet szeretnél tudni adatvédelmünkről, nézd meg az adatkezelési tájékoztatónkat.

Rendszeres adományozás

A rendszeres adományozással kapcsolatos tudnivalókat, feltételeket ide kattintva tudod elolvasni.